​Чи потрібна crm?

​Чи потрібна crm?

У сучасних умовах неможливе ведення бізнесу без автоматизації, незалежно від сфери діяльності. Ви напевно встигли помітити, що для ведення складського, бухгалтерського та іншого виду обліку використовуються певні програми. І це неспроста. Навіть торгові представники працюють в спеціальному додатку, який дозволяє оформляти і відправляти замовлення, перебуваючи поза офісом. Незважаючи на ці тенденції, в наші дні залишилися бізнесмени, які вважають за краще використовувати старі методи роботи і вважають автоматизацію – занадто дорогим задоволенням.

Практично кожна маленька компанія, що почала недавно свою діяльність, в майбутньому хоче стати великою і незалежною. Це цілком зрозуміло, але як зробити мрії реальністю мало хто знає. Якщо ви хочете розвиватися і процвітати, Вам доведеться працювати з великим потоком інформації, в даній ситуації допоможе срм система.

Які можливості має срм?

Уявіть хоча б на хвилинку, як працює відділ продажів, який не має систему обліку. Кожному менеджеру доводиться розробляти свій підхід до клієнтів, одні фіксують дзвінки, інші вносять замітки в електронні таблиці, блокноти і т.д., а іншим – все одно, що буде з компанією.

Не маючи систем обліку на підприємстві, керівнику буде складно відстежувати звернення клієнтів і їх виконання. Також складно буде оцінювати внесок співробітника в спільну справу, оскільки у відділі буде справжнісінький хаос. Тому впровадження системи crm, стає для керівника першорядним завданням.

Програма може:

  • — створити загальну стандартну клієнтську базу;
  • — контролювати якість роботи співробітників і компанії в цілому;
  • — здійснювати ведення статистичного та аналітичного обліку звернень;
  • — підвищити лояльність;
  • — сформулювати стратегію розвитку бізнесу.

Хто розробляє СРМ системи?

Вибрати програмний комплекс не так вже й просто, оскільки сьогодні багато компаній-розробники пропонують своє бачення процесу автоматизації на підприємстві. Якщо ви не можете визначитися або рішення викликає сумніви, зверніть увагу на продукт від Perfectum.

Фахівці компанії-справжні професіонали, ви можете навіть не сумніватися в якості і функціональності системи обліку. Крім того, всі рішення компанії відповідають вимогам безпеки, тому можете бути спокійні, вашої комерційною інформацією не зможуть скористатися сторонні особи. Консультанти компанії допоможуть вибрати рішення, а також проведуть його установку і впровадження.

crm
17:44
269
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...