Експерти знайшли недоліки у тесті на поліграфі Богдана Ковалюка

Експерти знайшли недоліки у тесті на поліграфі Богдана Ковалюка

Чиновнику довелося пройти дослідження через скандал та підозру з приводу неправомірних дій із каретами швидкої допомоги, завезеними з Італії. Заступник ОВА відповідав за їх передачу й обрав один із обласних медзакладів як отримувача. СБУ стверджує, що оборудку він придумав разом з гендиректором цієї установи. Начальник лікарні переоформив 5 автомобілів на благодійну громадську організацію, яку ж сам і заснував. Ця організація надавала платні транспортні послуги хворим.

Богдан Ковалюк опублікував на своїй сторінці у Фейсбук результати тестування на детекторі брехні. Згідно з ними чиновник стверджує, що непричетний до оформлення автомобілів на благодійний фонд, розпоряджень з цього приводу не давав, не отримував винагороди, про платне використання «гуманітарних» машин швидкої допомоги не знав.

Але є питання до результатів тестування та фахівців, що його проводили. Вони виникли у об’єднання експертів-поліграфологів «Ведмідь, Іщук та партнери». У висновках прописано, що тест здійснили Олександр Сорочинський та Михайло Калинич. Проте підпису О. Сорочинського у самому документі немає. Та й він заперечує участь у дослідженні. Тоді як М. Кулинич не має документів про профільну освіту.

У документі написано, що О.Сорочинський – очільник ГО “Всеукраїнська Асоціація Правди”. Утворена вона незадовго до цього, а в скороченому вигляді виглядає подібно до ГО “Всеукраїнська Асоціація Поліграфологів”, до якої входять понад 400 поліграфологів з усієї країни. Це вводить в оману клієнтів. Згідно з уривком поліграми, що подається з висновком, допущені помилки. Вони роблять дослідження нікчемним.

Об’єднання “Ведмідь, Іщук та партнери” пропонують Богдану Ковалюку пройти професійне судове психологічне дослідження на поліграфі повторно.

20:05
146
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...