Educate Agency

Educate Agency
Город:
Ужгород, Закарпатская обл.
Адрес:
вул. Грушевського 23, ТЦ “Палладіум” (4 поверх)
Телефон:
+380 50 495 33 92
Educate Agency — освітня компанія, яка вже 8 років поспіль успішно допомагає зі вступом до навчальних закладів Словаччини, після 9-го та 11-го класів.

Наша місія — стерти кордони у сфері освіти та показати українським абітурієнтам, що за кордоном можна здобути якісну освіту безкоштовно. Ми знаємо, як проходить вступ «від А до Я», бо самі пройшли цей шлях, коли були студентами. Тому ми, як ніхто, знаємо про всі підводні камені, які можуть спіткати абітурієнта на цьому шляху.

Для найкращого сервісу у нас працює 60 менеджерів, більша частина з яких знаходяться в Словаччині для ефективної адаптації студентів.

Educate Agency — це майбутній друг абітурієнта. Ми з вами протягом всього вашого шляху: від першого звернення до першого візиту в університет!
291
RSS
Донька цього року поїхала вчитися до Словаччини завдяки цій компанії. Я не мав грошей платити за європейське навчання, а тут прочитав, що в Словаччині є бюджетні місця. Компанія допомагала з документами та переїздом. Донька задоволена, вчиться закордоном їй подобатися, дякую нашим кураторам за допомогу.
16:14
літній табір в Словаччині

Я благодарна организаторам за такую эффективную и интересную форму изучения языка! Дочь вернулась из лагеря с невероятными знаниями словацкого языка, она даже начала использовать новые слова и фразы в ежедневном общении.
Загрузка...

Объявления

Сотовый поликарбонат. Монолитный поликарбонат. Профилированный поликарбонат
Поликарбонат - материал, который меняет представление о возможностях с
akabud 59 минут назад
Ворота распашные простые, ворота откатные, навесы.
ООО "АКАБУД" производит широкий ассортимент конструкций из м
akabud 1 час назад
ПОПАДИ в ЦЕЛЬ! Лучный тир для ВСЕХ!
1. Корпоративы 2. Подарочные сертификаты за 5 минут 3.
master510 3 дня назад