Стоматологія «Джулія» пропонує імплантацію за 12000 грн

Стоматологія «Джулія» пропонує імплантацію за 12000 грн

Сучасна стоматологічна клініка «Джулія» завжди піклується
про здоров’я Ваших зубів та водночас проводить різні акції, щоб її послуги булимаксимально доступними. Зокрема зараз можна встановити імплантат преміумкласусистеми Megagen AnyRidge за зниженою вартістю – всього за 12000 гривень.

Процедуру здійснює висококваліфікований фахівець ізвеликим досвідом у галузі імплантації. Звісно ж, він попередньо проконсультуєпацієнта та підбере ідеальний за розміром варіант згідно з індивідуальнимиособливостями. До вартості послуги також належить якісне знеболення,одноразовий стерильний хірургічний набір для встановлення імплантату і, звіснож, ушивання слизової тканини якісним шовним матеріалом. До того ж лікар надастьусі рекомендації щодо до догляду за імплантатом, відповість на всі можливізапитання та забезпечить подальший супровід.

Серед суттєвих переваг, які Ви отримаєте під часімплантації у стоматології «Джулія»:

·        Естетичність.

·        Надійність.

·        Безболісність.

·        Довговічність.

·        Практичність.

Докладніше про умови акції можна дізнатися вадміністратора клініки. Поспішайте скористатися вигідною пропозицієюстоматології «Джулія», щоб Ваша посмішка засяяла красою та здоров’ям.

Стоматологія Джуліязнаходиться у місті Черкаси за адресою вул. Євгена Кухарця, буд.8. Дляконсультації чи запису просимо звертатися по телефонам +38(096)2515111, (093)2515111та (0472)515111. Більш детально про послугу можна дізнатися за посиланням https://julia.ck.ua/ua/poslugi/implantatsiia

21:46
82
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...