Головні меблі у вашому будинку: як підібрати найбільш відповідний диван

Головні меблі у вашому будинку: як підібрати найбільш відповідний диван

Він потрібен у вітальні для зустрічі гостей, а також на кухні для зручних посиденьок за чашкою чаю. Він може бути запасним або ж основним спальним місцем, бути засобом для зонування простору та просто стати улюбленцем всіх домочадців.

Якщо ви збираєтеся диван купити Київ, то його вибір зводиться до підбору відповідних габаритів, механізму трансформації та (звичайно ж) його забарвлення. У невеликих кімнатах диван є основним елементом інтер`єру. Саме тому так важливо, щоб він був не просто зручним, а й гармоніював з іншою обстановкою. Щоб покупка дивану вас не розчарувала, можна звернутися до дизайнера або слідувати простим правилам вибору, які підготували фахівці інтернет-магазину «MagicWood».

  • Стиль меблів повинен відповідати стилю інтер`єру.

До класичного інтер`єру потрібні меблі нейтрального кольору з плавними формами. У стилях модерн або хай-тек чудово уживуться яскраві дивани з геометричними малюнками. Дивани в стилі мінімалізм підійдуть практично будь-якого інтер`єру. Провансу потрібні квіткові орнаменти (як у диванів серії «Канталь А» — https://mwood.com.ua/shop/product/divan-kantal-a), причому форма може бути будь-якою. А ось скандинавському стилю потрібно світла однотонна оббивка.

  • Відповідність колірній гамі кімнати.

Тут варіантів лише два: м`які меблі можуть гармонійно контрастувати з іншим інтер`єром або ж відповідати кольору штор чи шпалер. Різноманітність варіантів в підсумку зводиться до декількох схем. Також варто відзначити що світлі меблі візуально менше захаращують простір, ніж темні з великими малюнками.

  • Дивану потрібне правильне місце.

Збираючись купити диван Київ, слід уявляти, що саме від його типу та коліру буде «збиратися» весь інший інтер`єр. Він може стояти спинкою до вікна або до стіни, стояти обличчям до стіни і (відповідно) спинкою до центру кімнати. В останньому випадку важливо передбачити місце для кругового обходу. Далеко не кожен диван гідний того, щоб розміститися далеко від стіни, а лише такі його найефектніші представники, як дивани серії «Raffael» — https://mwood.com.ua/shop/product/miagkaia-mebel-raffael-rafael.

  • Оббивка вирішує багато чого.

І мова не тільки про колір, а й про фактуру. Шкіряний диван (або оббитий «екошкірою») виглядає зовсім інакше, ніж його аналог в рогожці. А (значить) і в інтер`єрі він буде виглядати зовсім інакше – суворіше та солідніше. Гобелен і жаккард найбільше підходять до суворих класичних гостинних, а велюр і флок виглядають більш затишно.

Якщо ви зібралися диван купити Київ недорого, то слід завітати до інтернет-магазину «MagicWood», де можна підібрати будь-який диван з безкоштовною доставкою. Отже, тепер ви «озброєні» найнеобхіднішими знаннями для покупки, так що добре все обміркуйте та приступайте до свого вибору!

Інтернет-магазин «Magic Wood»

Меблі з дерева купити в Києві за найкращою ціною з доставкою по Україні

01001, Київ, вул. Миру 14 (Святошинський район)

Тел: (044) 353-87-81

Vodafone: (050) 641-38-77

Life: (063) 599-57-40

e-mail: shop@mwood.com.ua

Viber: +380919012880

Telegram: +380662818261

https://mwood.com.ua

14:23
339
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...