Educate Agency

Educate Agency
Город:
Ужгород, Закарпатская обл.
Адрес:
вул. Грушевського 23, ТЦ “Палладіум” (4 поверх)
Телефон:
+380 50 495 33 92
Educate Agency — освітня компанія, яка вже 8 років поспіль успішно допомагає зі вступом до навчальних закладів Словаччини, після 9-го та 11-го класів.

Наша місія — стерти кордони у сфері освіти та показати українським абітурієнтам, що за кордоном можна здобути якісну освіту безкоштовно. Ми знаємо, як проходить вступ «від А до Я», бо самі пройшли цей шлях, коли були студентами. Тому ми, як ніхто, знаємо про всі підводні камені, які можуть спіткати абітурієнта на цьому шляху.

Для найкращого сервісу у нас працює 60 менеджерів, більша частина з яких знаходяться в Словаччині для ефективної адаптації студентів.

Educate Agency — це майбутній друг абітурієнта. Ми з вами протягом всього вашого шляху: від першого звернення до першого візиту в університет!
779
RSS
Донька цього року поїхала вчитися до Словаччини завдяки цій компанії. Я не мав грошей платити за європейське навчання, а тут прочитав, що в Словаччині є бюджетні місця. Компанія допомагала з документами та переїздом. Донька задоволена, вчиться закордоном їй подобатися, дякую нашим кураторам за допомогу.
Комментарий удален
16:45
Наш син вивчав словацьку мову та отримав вищу освіту в Словаччині завдяки допомозі цієї компанії. Вони надали йому всебічну підтримку, починаючи від підготовки до вступних іспитів до підтримки під час навчання.
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Борис
08:50

Це було хвилююче, не приховую, особливо дорога туди, приводів не давали, але коли вперше відправляє в іншу країну свою кровинучку майже двометрову))) Але все ж, серце не на місці.

Комментарий удален
Комментарий удален
Загрузка...

Объявления

Курси знижка до 90% на навчання
Курси кухар, кондитер, сушист, піццеолі, пекар, бармен, барист, офіціа
kursy1980 4 дня назад
Высококачественные кнопки оптом - спиральные, трикотажные, кольцевые
Поставщик ООО Спец Фурнитура, более известен как FastexUA, предлагает
fastexua 8 дней назад