Хіт продажу серед сучасних генераторів – Konner&Sohnen 7000E

Хіт продажу серед сучасних генераторів – Konner&Sohnen 7000E

В інтернет-магазині Generator.ua просто зараз можна купити бензиновий генератор Konner&Sohnen 7000E за привабливою вартістю.

Хочете, щоб вимкнення електроенергії не застало Васзненацька і не завадило Вашим планам? Тоді, безперечно, варто придбати бензиновийгенератор Konner&Sohnen 7000E, який має великий попит серед користувачівзавдяки суттєвим перевагам.

Цей пристрій однофазний. Його номінальна напругастановить 220 В, а номінальна частота – 50 Гц. Водночас номінальнапотужність підключуваного навантаження досягає 5,0 кВт, а максимальна –5,5 кВт. Об’єм паливного бака дорівнює 25 л. Варто зазначити, щовитрати бензину достатньо економні – 1,4 л на годину, тому вмісту повністюзаповненого паливного бака вистачає на 17 годин автономної роботи.

Для обмотки генератора використана стовідсоткова мідь,яка нагрівається менше за алюміній і здатна витримувати високі навантаження. Аотже, у цьому разі обладнання має збільшений робочий ресурс. Для заряджання автомобільногоакумулятора і живлення низьковольтної техніки передбачений вихід на 12 В.

Не зволікайте з купівлею бензинового генератора Konner&Sohnen7000E в інтернет-магазині Generator.ua та оформлюйте замовлення просто зараз,адже на Вас очікує бездоганна якість пристрою за вигідною ціною для тривалоїбезперебійної роботи. Щоб отримати консультацію та допомогу експерта, вартозателефонувати за номером (097)937-79-98 або звернутися на безплатну лінію0-800-759-790.

23:34
75
RSS
Нет комментариев. Ваш будет первым!
Загрузка...